Programledare, moderator & innehållsproducent

Som på tv fast för ditt företag

Programledare, moderator och innehållsproducent

I rollen som innehållsproducent, moderator och diskussionsledare hjälper jag företag att skapa infotainment till event och konferenser. Med journalistiska metoder arbetar jag fram ett format som känns rappt, roligt och "to-the-point". Eftersom jag både skriver manus och agerar moderator faller ingenting mellan stolarna. Mitt motto är att ni som företag ska vara evenemangets stjärnor - inte moderatorn. 

Min roll är att få de medverkande på scenen att bli sina bästa jag och att deltagarnas förståelse och engagemang hamnar högst upp på dagordningen. 
Verktygen jag använder är bland annat talk-shows, world-cadédiskussioner och filmreportage. 

Ju tidigare jag kommer in i förberedelse-processen, desto bättre. Jag gör en grundlig research och förelår därefter format och agenda. Utfrån detta ramverk producerar jag sedan manus, eventuella reportagefilmer och ett mycket detaljerat körschema. 

Återkommande feedback för mina insatser som moderator är att jag förmedlar lugn och trygghet i såväl förberedelserna som i leveransen. Deltagarna säger att konferenserna är mer engagerande och informativa än de är vana vid. De flesta av mina uppdragsgivare blir återkommande kunder. 

Nedan finns en showreel vars syfte är att ge ett smakprov på min tonalitet som moderator.

Kort showreel från 2021

En kort video som ger ett prov på min tonalitet som moderator.

Memory lane

En showreel som har fått några år på nacken... 

Blooper

Från min tid som hallåman i SVT 1